Recensie: Elke dag beter

Recensie: Elke dag beter

Sinds onze start in 1992 hebben we al veel recensenten aan tafel gehad. Onaangekondigd natuurlijk en daarmee soms best een beetje spannend. In juni hadden we wederom de eer bezocht te worden, deze keer door Jacob Haagsma van de Leeuwarder Courant. Onderstaand kunt de –zeer positieve- recensie lezen. Eten, bediening, sfeer: we mogen ons inmiddels een instituut in Leeuwarden noemen. En dat is iets waar we als team enorm trots op zijn.

Dankbaar voor alle feedback

Het mooie van ons vak is dat we meteen reactie krijgen op wat we doen. Complimenten, of zaken die beter of anders kunnen. Die feedback krijgen we aan tafel, online via recensiesites (8,6 bij zowel Iens en Couverts), of in dit geval: via de krant. En daar zijn we maar wat blij mee. Zo kunnen we elke dag blijven leren en verbeteren. Alles om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Speciale wijnen uit onze kelder

Aandachtspunten uit deze recensie zijn er ook. Neem onze wijnen. Uiteraard kunt u kiezen voor onze heerlijke huiswijnen, maar wist u dat u ook kunt kiezen uit een prachtige selectie aan wereldwijnen van onze wijnkaart? Vraag er gerust naar. Onze vaste gasten weten dat voorin de zaak een doorkijkje is naar onze speciale wijnkelder. En daar ligt volop lekkers om uw diner mee te begeleiden.

Een fles is nog feestelijker!

Een voorbeeld? Probeer eens de Sevilen Premium. Een prachtig gebalanceerde Turkse wijn, 65% Shiraz en 35% Merlot. Maar liefst 14 maanden in Franse eiken vaten gerijpt en daarna nog eens 12 maanden in de fles. Heerlijk bij lamshaas, ossenhaas en lamskoteletten. Geniet van een fles voor 34,50. Liever wit? Wat dacht u van onze Domaine de Bosquet. Een volbloed Franse Chardonnay: vol karakter, met zachte fruittonen. En dat voor slechts 19,50 per fles!

De waarde van uw mening

En bent u voldaan na en uitgebreide Turkse maaltijd, sluit dan – net als de recensent- af met een raki en koffie. Wij serveren al jaren Pelican Rouge, een echte premium koffie, geliefd door haar rijke en robuuste smaak bij onze gasten. Heeft u een andere mening? Dat kan natuurlijk! Geef het gerust bij ons aan. Want alleen zo kunnen we elke dag beter worden. Alvast bedankt voor uw komst, vertrouwen en uw mening.

Binnenkort ook de koning te rijk zijn in Turks Specialiteiten Restaurant Saray? Bel ons gerust via (058) 213 18 88, dan houden we een mooie tafel voor u vrij. Online reserveren doet u hier. Gule gule, graag tot ziens bij Saray!

Recensie Leeuwarder Courant

 

 

Share

Comments

 1. Atze v.d. Meulen : juli 21, 2017 at 2:25 pm

  Al 3 keer via Surprisedinner.nl bij Saray gegeten; 1 keer met een grote groep sporters en later familieleden, en gisteravond met een collega en ook voorheen er al vaker gegeten en moet zeggen. Het verveelt me nooit en iedere keer is het weer een verrassing en een beleving om hier te eten.
  Heerlijke gerechten, vriendelijke personeel, geweldige entourage en het surprisegerecht was uitstekend en heel mooi geserveerd…
  Geweldig restaurant…

 2. Vanavond voor het eerst hier gegeten. Het personeel was vriendelijk. Maar vooral het eten was heerlijk. We hebben het 3 gangen verrassingsmenu gekozen. Dat is een feestje, allemaal verschillende gerechten die je kan proeven.
  Een aanrader voor anderen.
  Bedankt Saray!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *